OVER DE FIRMA

OVER ONZE FIRMA – HOLIDAYS ON WHEELS

Wij zijn een camperbedrijf  opgericht in 2011 en onze activiteit bestaat uit het verhuren van mobilhome’s en het plaatsen van toebehoren op caravans en campers. Dit gaat van airco tot TV en satelliet tot het vervangen van een slotje.

Onze doelstelling is het aanbieden, verhuren en onderhouden, installeren van opties op de campers tegen een scherpe prijs.

Wij bieden meerdere campers aan in semi integraal uitvoering, gehomologeerd van 2 tot 5 personen We hebben heel bewust gekozen om dit type van campers aan te bieden zodat we iedereen de kans willen geven om op een budgetvriendelijke manier te laten genieten van een weekend of langere vakantie.

Verder is Holidays On Wheels officiële dealer van TELECO en TELAIR evenals  TRAVEL VISION, ook alle THULE, Fiamma, NDS Solar of Dometic toebehoren kunnen bij ons aangekocht en geplaatst  worden.

We houden van een persoonlijke benadering van uw wensen. 

 

U huurt bij ons compleet inclusief

 
Omnium en Reisbijstand verzekering ,Tuinstoelen en Buitentafel

Officieel dealer en servicepunt voor TELECO en TELAIR

Sinds 2015 is Holidays On Wheels ook officieel dealer en servicepunt voor TELECO satellietsystemen en TELAIR airco’s. Na een grondige opleiding in Italië kan U bij ons het volledige gamma van deze merken verkrijgen. Het voordeel bij TELECO is het groot gamma aan complete paketten,  Satelliet, TV/DVD en decoder die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor krijgt de klant en super eenvoudig te bedienen installatie voor een zeer gunstige prijs. Alle bediening verloopt door één druk op de afstandsbediening. Al deze systemen maken gebruik van het 12Volt systeem, U kan dus gelijk waar naar uw TV en geliefde programma kijken.  Schotels van 50 tot 85 cm, TV/DVD tot 32″ verkrijgbaar. Voor meer info en persoonlijke service kan U bij ons terecht, U krijgt na keuze gemaakt te hebben tussen de verschillende verkrijgbare systemen een prijs alles in, dus geen onverwachte kosten op de factuur. Natuurlijk behoudt U de waterdichtheid garantie en de wettelijke garantie van 2 jaar op het toestel.

TELAIR airco’s houden de temperatuur in de camper op een zeer aangenaam niveau. Voor mens en dier een enorm voordeel. Slapen kan onder de beste frisse omstandigheden, de geruisloze airco is in verschillende maten verkrijgbaar, voor camper-van tot 9 meter lange mobilhome’s is er een compleet systeem ontworpen. Deze van vorm en afwerking moderne airco’s zijn ook eenvoudig te bedienen, de afstandbediening heeft je de mogelijkheid de temperatuur te regelen alsook de timer die de door U ingestelde werkingsuren opslaat. Aankomen doet U altijd in een aangename temperatuur.Iets te fris? De warmtepomp doet de de kilte uit de camper verdwijnen, U kunt dus zowel koelen als verwarmen met de TELAIR airco.

Ook kan U de airco laten draaien via een omvormer 12Volt-230Volt, om deze manier kan U tijdens het rijden genieten van een optimale temperatuur in de camper.

 

Thule en Fiamma luifels in alle maten zijn op bestelling verkrijgbaar.

Onderhoud en leveringen

Behalve voor het huren van een camper kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van uw eigen camper. Ook plaatsen wij zon/daglichtpanelen op uw mobilhome of caravan en kunt u bij ons terecht voor de levering of plaatsing van omvormers 12V/220V of een IR camera met nachtzicht en 7” kleurenscherm. Dit geldt voor levering aan zelfplaatsers of voor inbouw door onze eigen technische dienst.Wilt u meer informatie over ons aanbod of wilt u weten wat onze firma voor u kan betekenen ? Contacteer ons voor meer informatie

U kan dus terecht bij Holidays On Wheels voor alle herstellingen. Boiler defect, koepel of raam gebroken, leefbatterij vervangen, alles kan aan de scherpste prijs.