Travel Vision TVA 65cm

 

 

 

 

Groot gamma zenders

Travel Vision TVA 65cm – volautomatische schotelsystemen (exclusief dakmontage)

De TVA 65cm schotelantennes van Travel Vision zijn geschikt voor dakmontage op uw camper of caravan. Deze volautomatische schotelsystemen zijn stabiel en robuust ontworpen, geschikt om ongestoord satelliettelevisie mee te kijken op reis of op je weekendje weg.

Dankzij het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, bieden de Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De Travel Vision systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenningstechnologie en zijn daardoor perfect geschikt voor HD ontvangst. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op het dak van uw camper of caravan.

Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert danzkij zijn 6 voorgeprogrammeerde satellietposities, waaronder de Astra 1 en 3 satelliet.

U kunt elke (HD) ontvanger, of televisie met ingebouwde satellietontvanger, aansluiten op de controlunit van de Travel Vision TVA. De besturingseenheid kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

 Travel Vision TVA 65 / 80 met Auto Skew.De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 2 versies:

  • de TVA 65 en
  • de TVA 80

 

De TVA 65 heeft een schotelblad van 65cm en de TVA 80 een schotelblad van 80cm. Optioneel kunnen de TVA schotelantennes uitgerust worden met auto-skew en/of een Twin LNB.

Met de auto-skew geniet u van een optimale signaal ontvangst middels een volautomatische, gemotoriseerde LNB verstelling. Met de twin LNB kunt kunt u een tweede toestel aansluiten op uw schotelantenne

 

Travel Vision TVA algemene specificaties:

 TVA 65TVA 80
Antenne:65 cm offset80 cm offset
Afmetingen (L x B x H):87 x 66 x 19 cm103 x 81 x 21 cm
Gewicht:12.5 kg14 kg
Voeding:12 ~ 24V DC12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten:66
   
Software update:via USBvia USB
   
Automatische inklapbeveiliging:jaja